Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών, με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα όταν το δέμα σας είναι κάτω από 10 kgr. H ιστοσελίδα υπολογίζει αύτόματα, με βάση τα προϊόντα που εχετε επιλέξει, έαν είναι διαθέσιμη η μέθοδος της αντικαταβολής.

Τέλος, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά αξίας άνω των 1.500 € προς ιδιώτες (Αποδείξεις Λιανικής) και άνω των 3.000 € προς εταιρείες (Τιμολόγια Πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους:

– Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
– Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Prepaid Κάρτα.

 

Πληρωμή με Πιστωτική ή Prepaid Κάρτα

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και American Express καθώς και οι prepaid κάρτες. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική ή prepaid κάρτα γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της myPos. Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, μεταφέρεστε αυτόματα μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο περιβάλλον της myPos, όπου εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή μεταφέρεστε αυτόματα πίσω στην ιστοσελίδα μας.

Μ’ αυτό το τρόπο δεν μας αποκαλύπτετε κανένα στοιχείο της κάρτας σας (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας), ούτε αποθηκεύονται αυτές οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. Πραγματοποιείτε την πληρωμή σας στο ασφαλές περιβάλλον, που σας προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα.

 

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Τράπεζα Λογαριασμός ΙΒΑΝ Δικαιούχος
Πειραιώς
6185140151370
GR4201711850006185140151370
DIMITROV MILEN του DIMITAR

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@alphamedica.gr.

Μόλις παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την κατάθεση, θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας.