Πλήρης λίστα με τις σειρές καλλυντικών της ROSA IMPEX

«REGAL AGE CONTROL»

Συνδυάζει τις δύο από τις νεότερες και επιτυχημένες μεθόδους για τρομακτικές ρυτίδες - BOTULINUM EFFECT και Hyaluron lift Για καλύτερα αποτελέσματα και δράση. προσθέτουμε φυσικά έλαια, ειδικά αντηλιακά φίλτρα, βιταμίνες και φυσικά εκχυλίσματα.

«REGAL NATURAL BEAUTY»

Κάθε γυναίκα είναι όμορφη βασίλισσα που προσφέρει σειρά REGAL Beauty - Cosmetic από 14 προϊόντα. Σχεδιασμένο για νέα, ενεργητική, χειραφετημένη, αλλά αισθησιακή γυναίκα. Τα προϊόντα είναι για την πρόληψη των ρυτίδων για γυναίκες άνω των 23 ετών ότι τα καλλυντικά είναι απόλαυση και «ασφάλιση» για άλλη μια όμορφη χρονιά! Η σειρά περιλαμβάνει την τελευταία γενιά πεπτιδίου BIOPEPTIDE -CL®, το οποίο διεγείρει το δέρμα να ΠΑΡΑΓΕΙ κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ, κάνοντάς το νεότερο και πιο όμορφο.

«REGAL HONEY & MILK»

Το μέλι έχει μοναδική χημική σύσταση! Περιέχει περίπου 95% υδατάνθρακες. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεταλλικές ουσίες, πρωτεΐνες, αμινοξέα και βιταμίνες. Οι πρωτεΐνες και τα λίπη του γάλακτος εμποδίζουν το δέρμα να στεγνώσει. Εκτός από την υγρασία, παρέχουν στο δέρμα θρεπτικά συστατικά, τα οποία τονώνουν το δέρμα, το κάνουν λείο και απαλό και ωφελούν τη διατήρηση της φυσικής του προστασίας – το στρώμα λιπαρού οξέος του.

«REGAL DETOX»

COSMETIC SERIES REGAL DETOX WITH BIOPLASMA® AND CHARCOAL

ANTI-WRINKLE PRODUCTS

Η ρύπανση του περιβάλλοντος επηρεάζει έντονα την ανθρώπινη υγεία. Το σώμα και το δέρμα μας, εκτίθενται σε μεγάλο αριθμό εξωτερικών τοξικών παραγόντων (ξενοβιοτικά, βαρέα μέταλλα, χημικά …) ενδογενείς τοξίνες και ελεύθερες ρίζες στην καθημερινή μας ζωή. Όλα αυτά μεταβάλλουν το μεταβολισμό των κυττάρων και επιταχύνουν τη γήρανσή τους. Τα καλλυντικά με αποτοξινωτική δράση σήμερα δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Δεν προστατεύει και θεραπεύει μόνο το δέρμα, αλλά και αντιγηραντική δράση.

«REGAL LIGHT CONTROL»

Τα προϊόντα REGAL Light control είναι η πραγματικότητά σας για τέλειο δέρμα! Το δέρμα είναι σαν εμάς, τους ανθρώπους που το φοράμε - δεν είναι τέλειο! Το REGAL Light Control έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δέρμα σας πιο τέλειο και όμορφο γιατί ... Η ομορφιά είναι απόλαυση για τα μάτια και συγκίνηση για την καρδιά ... Τρία προϊόντα REGAL Light control για τριπλή δράση, για τρεις φορές πιο φωτεινό και τρεις φορές περισσότερο τέλειο δέρμα!

«REGAL Q10+»

Επειδή είναι καλλυντικά που δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και ενεργά συστατικά για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Τα σκευάσματα είναι ισορροπημένα για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος, δοκιμασμένα και σχεδιασμένα για να μειώσουν τις ρυτίδες σας! Με τα προϊόντα μας θα νιώσετε την άνεση καλών και ποιοτικών καλλυντικών και τα περισσότερα θα νιώσετε νεότερα και πιο όμορφα!