Το Resource ThickenUp Clear & Thicken Up έχει σχεδιαστεί για άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κατάποση λόγω καταστάσεων όπως το εγκεφαλικό επεισόδιο, η νόσος του Πάρκινσον και πολλές άλλες νευρολογικές διαταραχές. Είναι ένα στιγμιαίο πηκτικό με βάση το άμυλο που μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση της δυσφαγίας. Εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για προσθήκη τόσο σε τρόφιμα όσο και σε ποτά, το Resource ThickenUp Clear & ThickenUp είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο από άλλα παχυντικά με βάση το άμυλο.

Το ThickenUp Clear είναι μια τροφή για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς που χρησιμοποιείται υπό ιατρική επίβλεψη.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΥΚΝΩΣΗ:
Εάν εσείς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην κατάποση λόγω δυσφαγίας, το ThickenUp Clear μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια κατάποσης σε σύγκριση με τα κανονικά αραιά υγρά.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ THICKENUP:
Το ThickenUp είναι ένα πηκτικό με βάση το κόμμι ξανθάνης που αναμειγνύεται άμεσα σε μια ευρεία γκάμα τροφίμων και ποτών – μπορεί να προστεθεί σε τσάι, καφέ, γάλα, χυμούς και σούπες ζωμού. Το ThickenUp Clear δεν παχαίνει υπερβολικά με το χρόνο και παραμένει διαυγές στο νερό. είναι και άγευστο και άοσμο.